image_pdfimage_print

Vad händer om man avsätter en timme om dagen åt att fokusera på att förverkliga de viktigaste drömmarna man har?

Kan det vara så att man mer medvetet kan forma om livet så det blir exakt så som man vill ha det? Jag vet att det är så, spännande eller hur?

OM man gör det och OM man räknar lite på tiden, 1 timme om dagen ett helt år så blir det över nio arbetsveckor…om man tittar på hur en normal arbetsvecka ser ut med 40 timmar.

Vad är möjligt att åstadkomma under dessa timmar?

Man kan studera någonting som man är intresserad av att få mer kunskap i! Det kan vara personlig utveckling, läsa de där böckerna som man bara inte haft tid med, börja på gymmet, titta på youtube-klipp, en dokumentär  eller ta reda på hur man startar en blogg. Det är så att oavsett vad du sätter dig in i under denna period så skulle det innebära att du kommer att veta mer än de flest om det utvalda ämnet :-) på kort tid.

Tänk, om man bara avsätter 1 timme om dagen där man bestämt att man skall lära sig någonting nytt? Vilket rikt liv vi skulle få på kunskap!

Om man bestämmer sig tex för att lära sig om vad stress är, hur uppstår det och varför har alla olika nivåer på vad man klarar innan man får ett stresspåslag?  Kan det vara så att stress är egentligen inte det som uppstår när man känner att tiden är knapp utan  det är något som uppstår när man tappar kontrollen, när man inte har full översikt över sin livssituation eller sina uppgifter – att det är då stressen uppstår?

 

Användarvillkor | Integritetspolicy