image_pdfimage_print

Jag som har grundat Homeopatkliniken Liv & Naturlig Hälsa, Göteborg heter Yvonne Nyman Sand.
Jag hjälper människor med olika kroniska och akuta problem med bland annat homeopati och frekvensterapi.

Jag är även utbildad Hypnoterapeut, Frekvensterapi och EFT är ytterligare verktyg som jag arbetar med och att valet hamnat på just dessa behandlingsformer beror på att jag vet att vi kan påvkera och hjäpa kroppen mycket genom vårt sätt att välja att vara, hur vi väljer att agera, hur vi väljer att tänka och hur vi vill starta vår dag på, hur vi bemöter dagen och människor vi möter och kanske framför allt hur vi väljer att behandla oss själva. 

Som coach har jag valt att rikta in mig på att  hjälpa människor som vill designa om sina drömmar och skapa ett friare liv, hjälpa till att se till att var och en hittar sina egna resurser och kvaliteter. Detta innefattar många olika saker men baland annat hälsan och skapa balans i alla delarna i sitt liv.

Jag har lagt mitt fokus på att hjälpa dig som även inte bor i Göteborg där jag har min klinik och mottagning, eller om det är så att du inte har möjlighet att ta sig dit jag är – då finns möjligheten att boka mig för samtal då  jag arbetar på distans med telefonen och verktyg över internet som webinar med zoom och skype.
Detta beror till viss del på att jag själv har varit i en trafikolycka för flera år sedan och hamnade först i rullstol och vet hur svårt det är att ta mig dit jag behöver för att få det jag behöver och eftersom det är minst lika effektivt att få råd och hjälp över telefonen så ser jag det som ett utmärkt verktyg.

 

 

Yvonne Nyman Sand
Holistisk Hälsoterapeut, Homeopat och Frekvensterapeut

Kontakta mig gärna och berätta så hittar vi en lösning tillsammans.
Ha en underbar dag!

 

Användarvillkor | Integritetspolicy