image_pdfimage_print

Homeopati är ett läkemedel där vi hanterar orsaken till symtomen. Om du vet att dina symtom började efter en stressig period i ditt liv, kan en homeopat förskriva ett homeopatiskt medel för att hjälpa till att lösa upp det hela. Åtgärderna sker på ett skonsamt sätt så att de förändringar/blockeringar du upplever kommer gradvis och blir varaktiga.

Om dina symtom började med en infektion eller ett virus, är det orsaken som måste hanteras – även år senare.

Om dina symtom började vid födseln måste vi titta på den ärvda ”svagheten”, och det  gör vi genom att titta på hela individen, det finns inte många andra typer av medicin som kan göra det.

Om dina symtom har genomgått många olika former av sjukdom genom åren är det viktigt att erkänna den resan och hitta det medel som är rätt till dessa symtom eftersom de har förändrats i din kropp. Rätt medel och i rätt ordning.

Om dina symtom började efter medicinering eller vaccination kan homeopati användas för att hantera den specifika orsaken.

Om dina symtom började genom miljömässiga omständigheter – dvs att din kropp reagerar på ett gift behöver vi hitta vad som kan hanterar det.

Om du har lidit i många år är det dags kanske att ändra något så att din hälsa kan börja förändras, läka och få ett immunförsvar som jobbar och läker naturligt.
Om det är så att dina symtom bara har påverkat dig en kort stund, kan du vidta åtgärder nu spara månader av smärta och ge dig många års hälsa.
Ju längre tid vi går med symptom ju längre tid tar det att bli fri från dem.
En tröst på vägen kan vara att det går snabbare att bli frisk än att bli sjuk 🙂


Användarvillkor | Integritetspolicy