Användarvillkor

image_pdfimage_print

Köpvillkor

Vi vill göra det enkelt, säkert och fria från obehagliga överraskningar när vi köper våra produkter. Nedan hittar du våra fullständiga köpevillkor.

Priser och betalning 

Varje tjänst anges med pris inklusive moms. I kundvagnen kan du se det totala priset samt vilken moms som är inkluderad i priset. Alla tjänster betalas i förskott förutom faktura som hanteras av våra samarbetspartners. Betalning sker via bank / kreditkort. Vi accepterar Visa och MasterCard genom våra partners Stripe vilka är 100% säkra. Kortköp är gratis.

Försäljning till minderåriga
Om du är under 18 år måste du ha tillstånd från vårdnadshavaren att beställa från oss.

Ångerrätt

Din ångerrätt gäller under 14 dagar enligt Konsumentverkets regler för distanshandel. (Se även konsumentverket distansavtalslagen & E-handel.) Om du köpt en tjänst men ångrar dig innan tjänsten tar sin början återbetalas hela beloppet till dig. För tjänster som specialgjorda för just dig gäller att du måste ångra dig innan Svenska Homeopatkliniken hinner skapa dem. För utbildning gäller ångerrätten förutsatt att du inte fått tillgång till inloggning eller utbildningsmaterial. Alltså, tänk noga igenom ditt köp.

Private Policy – vi skyddar dina uppgifter 

När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter. Dina uppgifter är skyddade och lämnas absolut inte ut till annan part. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi använder dina uppgifter för att kunna utföra din beställning. Du har enligt GDPR rätt att få den information som vi har sparat om dig. Kontakta oss i så fall via e-post:info@svenskahomeopatkliniken.se

Upphovsrätt
Copyright © Svenska Homeopatkliniken. Alla rättigheter är skyddade. Det är strängt förbjudet att kopiera, distribuera, publicera eller modifiera allt material som finns på våra webbplatser och portaler.

Villkor för användning av portalinnehåll
Du köper åtkomst till portalens innehåll under din kursperiod – som för närvarande. är 8 veckor, 3 månader samt 6 månader från inköpsdatumet. Produkten är skyddad av upphovsrätt.

OBS: Produkten tillhandahålls endast för personligt bruk och för EN användare. Ingen del av kurserna kan delas med någon, inklusive inloggning till kurssidorna.

Du får inte använda produkten eller material som finns tillgängliga i produkten på ett sätt som bryter mot våra rättigheter eller på ett obehörigt sätt.

Du får inte modifiera, kopiera, reproducera, publicera, ladda upp, posta, sända, översätta, sälja, använda eller distribuera på något sätt eller medium (inklusive e-post eller andra elektroniska medel) något material från produkten. Duplicering, delning eller överföring av produktfiler för delning på webbplatser anses stjäla och kommer att meddelas i den utsträckning som tillåts enligt lag.

Du kan dock ladda ner och / eller skriva ut en kopia av sidorna på webbplatsen för personligt, icke-kommersiellt bruk, under förutsättning att alla upphovsrätter och andra äganderättigheter behålls.

Detta är en individuell. Vid registrering får du ett användarnamn, lösenord och en medlemsprofil för användning under kursen och i kursportalen.

Om du vill ta programmet med en affärspartner eller partner måste varje individ köpa kursen individuellt. Om du vill att en assistent eller en hel grupp ska gå på kursen måste ett separat medlemskap köpas för varje deltagande medlem. Vi erbjuder grupprabatter när du köper 3 eller fler licenser.

Konfidentiellt
Vi respekterar din integritet och måste insistera på att du respekterar sekretessen för andra som deltar på kursen. Således är detta ett ömsesidigt avtal om konfidentiellt. Vi respekterar din konfidentiella och konfidentiella information och idéer, planer och affärshemligheter.

Disclaimer
Vi frånskriver oss alla ekonomiska krav som är kopplade till någon av våra webbplatser, videor, nyhetsbrev, kursportal eller annat innehåll. Vi har gjort allt vi kan för att innehållet ska vara av hög kvalitet. Genom att köpa denna kurs accepterar du och accepterar att du är fullt ansvarig för dina framsteg och resultat från deltagande. Vi erbjuder inga garantier för intäkter eller resultat. Du är ensam ansvarig för dina handlingar, och dina resultat beror på personliga faktorer, inklusive dina färdigheter, kunskap, förmåga, engagemang, affärssans, nätverk och ekonomisk situation, för att nämna några.

Avbokning och uppskjutande
Svenska Homeopatkliniken förbehåller sig rätten att avbryta eller skjuta upp kurser på grund av skäl utanför vår kontroll. Om du avbokas av vår webbplats kommer kursdeltagaren att ersättas för kursavgiften. Om den skjuts upp kommer kursdeltagaren att erbjudas deltagande vid ett senare tillfälle.

Begränsning och ansvar
Genom att köpa denna produkt samtycker du till att använda företagets tjänster på egen risk och att programmet är en informationstjänst. Du accepterar alla risker, förutsägbara eller oförutsägbara.

I händelse av att det uppstår en tvist mellan dig och företaget, samtycker du till det

 

Användarvillkor | Integritetspolicy