image_pdfimage_print

Bli mästare på att hålla webinar

Nå ut online med dina kunskaper och det du vill förmedla i kurser och webinar. Det kan kännas lite skrämmande vid blotta tanken om man inte vet hur och var man startar.

Är du coach eller föreläsare eller har du specialkunskaper som du vill nå ut med? Du lär dig att hitta din nich och branda dig ut mot kunder, skapa e-postlistor och ta reda på vilka verktyg som är smidiga och lätta att hantera på webben för att få till allt från start.

Vill du bli mästare på att hålla webinar och få fler kunder?

För dig som vill ha fler kunder genom att hålla webinar och nå ut till många samtidigt utan att behöva jobba mer. Lär dig jobba smartare!

Oavsett var de sitter och jobbar geografiskt. Du kan ta dina möten, ditt företag, coachningsessioner eller utbildningar till nästa nivå.

Arbetar du med MLM kan du göra dina presentationer och uppföljningar online. Med webinar kan du nå fler kunder och skapa försäljning direkt i webinariet. Du kan utbilda, coacha och sälja direkt i webinariet

 

  • Skapa möjlighet att jobba oavsett var du befinner dig
  • Lär dig lägga upp webinariet
  • Rent tekniskt sätta upp ett webinar
  • Når ut till många utan att behöva jobba mer
  • Få mer fritid och större intäkter
  • Lär dig hur du ska göra/säga både före, under och även jobba smart efter webinaret.

Kursen är för dig som:

Vill skapa fler kunder, vill lära ut dina kunskaper via webben och lära dina kunder och klienter oavsett var ni bor och befinner er i världen. Med webinar kan du nå fler kunder och skapa försäljning direkt i webinariet. Du kan utbilda, coacha och sälja direkt i webinariet

Pris

4995:- inkl moms

Det går även att betala med t ex swisch eller andra sätt.
För info: info@svenskahomeopatkliniken.se

Användarvillkor | Integritetspolicy