image_pdfimage_print

Om du varje dag när du vaknar går igenom din dag och känner efter hur du vill ha den så kommer varje dag att göra att du blir mer och mer positiv till det mesta. Detta i sin tur gör att det är lättare att attrahera in det man verkligen vill ha i sitt liv. Du kommer att märka detta då du ser att allting går lättare, bra saker kommer till dig när du väljer att fokusera på det som är bra och det som känns rätt!
Detta känner många av oss till men ändå, händer det att det bara ”flyger” in tråkiga tankar, händelser som är mindre bra och man undrar varför händer detta mig….igen?
Då är det ”bara” att ta sig ur den negativa spiralen, leta rätt på en kil som du kan stoppa in för att bryta de negativa tankarna! Man väljer alltid själv hur man ska må!

Jag hörde någonstans att när vi blir arga så är vi arg mellan 8-10 sekunder – därefter är det ett aktivt val vi gör om hur länge vi ska vara arga, om vi ska fortsätta vara arga och sura eller om vi ska börja fokusera på någonting bra. Min tanke går genast till de som faktiskt väljer att vara långsura – hur väljer man för att orka vara långsur i flera år? Vad händer med en? Jag tänker att det är då vi blir bittra helt enkelt.

Jag har lärt att tro sätts ihop med tanken så fångas detta upp i vårt undermedvetna och ”vibrationen” tas omhand i hela vårt väsen och då handlar det om att försöka få så mycket positiva händelser, tankar och sättet vi agerar på som det bara går – för det är först då vi kan attrahera in exakt det vi vill ha i våra liv!

Vill du veta hur du kan gå vidare? Lägg ett mail för tidsbokning!

 

 

3

Användarvillkor | Integritetspolicy