image_pdfimage_print

Självkänsla har att göra med de tankar man har om sig själv  och det är så att genom att ta ansvar över våra egna liv, göra medvetna val och våga ta konsekvenserna av vårt handlande närmar vi oss en möjlighet att börja kunna arbeta med oss själva så vi får bra självkänsla.

När man blir bekräftad av både sig själv och andra såsom man är, att man känner att man duger växer självkänslan! Det är genom att ta makten över våra liv som vi kan titta på vad vi själva vill och tycker, inte anpassa oss så mycket efter vad andra förväntar sig av oss osv.

När vi har en stark självkänsla vågar vi lite mer och även om man känner lite rädsla inför att starta eget tex så kanske det kan vara så att allt det andra, det som känns spännande tar över. Vi kan också träna och jobba på vår självkänsla i alla lägen och som vi alla vet, så tar även stora företagsledare hjälp när de behöver stärka sig själv.

Den mentala träningen kopplar vi till mål och vi kan ta små steg varje dag, vi kan rekommendera vår 30-dagars utbildning där du får gå igenom ett steg varje dag under en månads tid.

Hur som helst, det mesta är kopplat till våra rädslor – vi är rädd för att misslyckas och kanske att förlora någonting. Ni har ju hört uttrycket ”man vet vad man har….” vi är rädd för förändring, vi är rädda för att bli avslöjade och vi är rädda sedan lång tid tillbaka för det har vi blivit upplärda till. Det är våra föräldrar, våra syskon, lärare, grannar, mor- och farföräldrar som har lärt oss och när vi sedan kommer fram till att vi behöver göra en förändring för att få starkare självkänsla och för att må bättre, så finns det hjälp att få bara man vågar!

underskrift

_______________________________________________________________________________________________________

Användarvillkor | Integritetspolicy