image_pdfimage_print

Om du vill ha en förändring och är starkt motiverad, vilket är nästan ett ”måste” så bör du sätta upp en plan på vad du vill och hur du ska nå det. Du behöver göra val varje dag, göra omval gissar jag också för någonting har berättat för dig att du vill någonting annat än det du har idag och då känner vi alla till att om vi gör som vi alltid har gjort så får vi också alltid samma resultat. Vill vi någonting annat, ja – då måste vi också göra någonting annorlunda!

Så, omval och investera i kunskap, ta en sak i taget och sakta ta dig mot ditt mål. Det kan gott vara så att det är ett gammalt mål men att du inte nått hela vägen fram just för att ditt beteende som du haft med dig länge inte kan hjälpa dig framåt här – därför måste du bryta vanor och göra annorlunda.

Titta på vad som motiverar dig och var dina drivkrafter finns, titta på och känn efter vad vill du verkligen göra? Och när du hittat det fråga dig själv varför och vad syftet är. Om man inte är starkt motiverad är det svårt att nå de uppsatta målen. Du måste också, om du väl bestämt dig göra val varje dag och var noga när du gör din val – gör bara val som känns bra i hela dig.

Se dig själv som ett företag och gör precis som företagare gör: titta på var du står och vart du vill, hur tar du dig dit och gör sedan en uppföljning efter tidsplanen – hur gick det?

Detta innebär att du måste ha en plan och strategi. Se på vad är det du måste göra varje dag för att ta dig ett steg närmare ditt mål!

Användarvillkor | Integritetspolicy