image_pdfimage_print

Det är dina tankar och energier som ger resultat! När vi fokuserar och gör det vi ska, då gror de små fröna som vi sätter och de får näring vilket gör att vi också når våra mål! Det spelar ingen roll vad målet är – bara vi har rätt fokus!

fargrik-abstrakt-vektor-bakgrundsbild_53-13823

Underverk är inte en religiös ”sak” som bara sker utan det finns en motivator i oss eller vad vi ska kalla det som gör att vi tar fram vår drivkraft – om vi vill- och fokuserar och rätt vad det är så är vi där, och har nått våra mål och dessutom får vi lyckan att sätta nya mål. Vi måste bara aktivera vårt fokus, vår vilja att göra någonting åt våra önskningar och drömmar. Detta finns inom alla människor skulle vi kunna låta bli att nedvärdera oss själva, tala om för oss att det där kan inte jag….det där klarar inte jag och att vi slutar att kritisera både oss själva och andra så skulle vi allihopa se att livet skulle bli en mycket roligare resa att åka på!

När vi kan älska oss själva och bli medveten om att vi kan påverka våra egna liv till stor del så kommer också våra mirakelfrön att växa!

vektor-bokeh-ljus-bakgrund_896736

I attraktionslagen har vi ju lärt oss under de senaste åren att vi ska följa fyra steg

  • Definiera ditt önskemål
  • Var tydlig, överdrivet tydlig med vad du önskar
  • Tro på att det verkligen ska ske
  • Lev som om din önskan redan är uppfylld

Man får det man ber om och därför är det så viktigt att du verkligen tänker till när du önskar och uttrycker dina önskningar – oavsett om det är något du tänker eller om du säger, skriver på papper eller hur du nu uttrycker det.

streck

 

Användarvillkor | Integritetspolicy