image_pdfimage_print

Idag är det verkligen glädjetjut hos mig! Glädjetårar och fullt med bubbel inombords!

Jag har inte kunnat gå på över två år då jag var i en trafikolycka – IDAG har jag kunnat ta mina första steg samtidigt som jag i ena handen höll kaffekoppen och i andra bar jag datorn!  DEN känslan går inte av för hackor!

Oavsett om det är på det privata planet eller om det är i din business så handlar allting om att sätta mål, inte vika en stund från de steg du sätter upp för att nå dina mål!
Det handlar förutom att sätta mål om att ta hjälp, samarbeta och skaffa partners. I ALLTING! Ensam är inte stark på det viset som krävs om man ska ta sig dit man vill!

För strax över två år sedan var jag med om en trafikolycka som gjorde att jag hamnade i rullstol och strax före julen 2016 kunde jag börja hoppa ur rullstolen som jag varit enormt tacksam över under hela tiden då den har tagit mig fram överallt – med hjälp av ledsagare förståss! Rullstolspartners!!

Jag har då blivit opererad i timmar och slår jag ihop antalet timmar så är det dagar det handlar om – läkarna och operatörerna säger att det är 80-90 operationer på 1,5 år och det känns i kroppen kan jag säga! Jag har fått prova på alla möjliga och omöjliga varianter med ortoser, utanpåliggande stålställningar, stålställningar inuti benet, skruvar och muttrar, plattor, pumpar och ja, jag vet inte allt vad de heter…MEN jag har fått all hjälp jag kunnat få och jag är så tacksam över den fina vården som jag fått under hela tiden. Helt FANTASTISKT! Tack tack tack!

Jag har fått infektioner och inflammationer om vart annat men de har alltid funnits där och min fantastiska fina Fysioterapeut Rebecka, en helt fantastisk ung tjej som är så härlig och positiv och trots sin unga ålder så duktig! Tack tack tack!

Jag har sagt det förut och jag kan inte nog poängtera och upprepa mig, sätt MÅL och skapa en ACTION plan och följ den punkt och pricka! Avvik inte för en sekund från det du bokat in med dig själv, med dina steg och din actionplan, fortsätt och ta hjälp istället när det blir motstånd!  Sky´s the limit och jag VET att vi alla kan nå precis allt vi vill om vi bara sätter planen och jobbar utifrån det som står däri!

Det som krävs för att du ska lyckas är att du har ett mindset som stärker dig, som hjälper dig och för dig vidare!
Det handlar inte om viljestyrka i sig utan det vi människor, de flesta av oss är är rädslan för att känna obehagliga känslor och då stoppar vi upp oss själva om vi inte undersöker VARFÖR och vad kan vi göra åt det!
Tänk om vi inte skulle ha något motstånd i någonting!? Ja, då hade vi inte haft några problem, vi hade inte tagit oss vidare i någonting, allting skulle vara som det alltid har varit – och det är det inte så många som vill.
Jag kommer att återkomma till detta fler gånger, jag har sedan början av 80-talet förstått att jag kan ta mig exakt dit jag vill och jag vill hävda att jag är expert på att nå mina uppsatta mål! Känns coolt!

Jag har förstått att oavsett vad man (läs du, jag eller vi) sätter för mål når vi dem och jag kommer att berätta framöver om hur jag gjorde för att använda denna olycka och skada till någonting positivt i mitt liv. När jag efter olyckan och när jag fick höra av läkare, specialister och operatörer att jag inte kommer att vara lika rörlig efter rehabiliteringen som jag var innan allt detta skedde, jag fick veta att jag inte skulle kunna gå och förmodligen måste amputera benet och OM jag nu mot förmodan skulle kunna ta mig fram utan rullstol så var det med minst kryckor som hjälpmedel!
Nu ville jag inte riktigt lyssna till läkarna och experterna för jag ville inte begränsa mig i tanken, jag ville inte ens leka med tanken att jag skulle ha det så, jag ville inte identifiera mig med skadan, jag ville inte sätta mig in i den situationen utan jag ville veta hur långt kan man gå med en sån här skada – vad kan jag göra!
Det var det viktiga för mig, vad kan jag göra – istället för allt läkarna berättade för mig vad jag inte ska kunna göra!
Spränga gränser är vad jag alltid gjort, det är vad jag gör och alltid kommer att satsa på! End of discussion!

Jag började fundera i tidigt skede på vad jag kan skapa, göra, planera och strukturera på mitt liv. Jag gjorde en inventering på vad jag kan och vad jag tycker är roligt och det har utkristalliserat sig och idag skapar jag bland annat kurser och utbildningar online. Jag visar andra hur de kan göra för att skapa kurser på webben och hur andra kan hålla webinar och skapa utifrån deras kunskaper, insikter och intressen!
Alla kan och det handlar bara om att titta från ett annat håll och VÅGA!

Användarvillkor | Integritetspolicy