image_pdfimage_print

Det är extremt frustrerande när har fastnat i ett mönster, ett sätt att vara, en problematik som man inte kan ta sig ur. Man trampar på samma ställe och som bekant är det så att om man gör på samma sätt gång efter annan, får man samma resultat som man alltid fått!

Vad är det som stoppar dig från att ta tag i det? Vad hindrar dig från att ta möjligheten att få leva det liv du önskar? Vad eller vem är det som ser till att du inte når dina drömmar? Att du kanske till och med har gett upp dem?

Problemet som det ofta ser ut är att  rädslan säger att du inte kan, vågar, vill, har råd, du tror att någon annan inte tycker att du ska, att du intalar dig själv att du ska göra det sen – när barnen växt upp, bara du gjort klart din utbildning, bara den här månaden gått, bara det blir nytt år, vänta på ett bättre tillfälle.

För att du skall få en ändring till stånd måste du helt enkelt bestämma dig att du ska börja jobba med detta NU. Det kommer inte att ske någonting förrän du börjar arbetet. Du kommer att stå kvar på samma ställe och kanske börja må sämre än du gjort tidigare, tiden går och ingenting av det du drömt om kommer att ske.

Med andra ord; du måste själv vara den drivande i att ta första steget! Att vilja känna att du är värd att satsa på. Att du är i rätt tid nu, i rätt tidpunkt, rätt för att se om dig själv.

Det finns hjälp att få bara man bestämt sig för att ta sig ur och gå vidare, skapa nya förutsättningar för sig själv och börja jobba för att nå dit man vill.

____________________________________________________________

Användarvillkor | Integritetspolicy