image_pdfimage_print

Du är styrd av din historia vare sig du vill det eller inte. Såsom du präglats, så kommer du att fungera…..såvida inte…

Ja vaddå såvida inte?!…

Såvida du inte tar reda på HUR du är präglad. Det är makt för det första. För det andra, om du får reda på vad det får dig att välja idag så får du ännu mer makt….alltså makt i den positiva bemärkelsen. Du kan påverka ditt eget liv. Om du för det tredje dessutom får hjälp att radera effekten av vissa av de situationer som ligger till grund för präglingen ur ditt ”minne”…oj det blev en lång mening ….då kan du på riktigt känna makt. Du kan på riktigt börja fungera annorlunda….utan kamp och prestation.

Det slutar inte där. För om du för det fjärde får hjälp att finna DIN sanna kraft då du…då kan det hända grejer…och om du för det femte och sjätte och sjunde och åttonde och nionde….ja du fattar, får mer och mer kunskap om hur människor i allmänhet och du i synnerhet fungerar och du får hjälp att reflektera på ett mjukt och nyfiket sätt, då kan vi tala om frihet…och lycka…och kärlek.

Vad vill vi säga med det här då? Jo att det kan du göra hos oss. Jo, på riktigt!! Vi kan göra det där tillsammans med dig. Jo, vi lovar, det är så!! I våra två världsunika program Storstädning och Uppdraget. Kolla flikarna ovan om du vill veta mer, eller anmäl dig bara. Du kommer INTE att bli besviken! Det kan du LITA på!

iCoach

Användarvillkor | Integritetspolicy